Logo Meteoprades
Facebook MeteopradesTwitter MeteopradesSortida i posta de sol Muntanyes de Prades

Meteoprades és una associació sense ànim de lucre amb seu a Prades, legalment constituïda i fundada el 23 de gener de 2010. El seu objectiu és l’estudi del clima de Muntanyes de Prades i la seva relació amb el medi natural i rural. Actualment formem part de Meteoprades persones amb diferents inquietuts; observadors meteorològics, bombers voluntaris, pagesos, que dediquem part del nostre temps lliure a portar endavant aquest projecte.

Amb el suport de diferents ajuntaments, entitats, empreses i particulars, els últims 12 anys hem anat instal·lant estacions meteorològiques per tot el territori i actualment la xarxa disposa ja de 30 estacions i 27 webcams.

Tot i no estar vinculats a cap institució pública, entenem la meteorologia com un servei al territori. El temps afecta a moltes de les activitats quotidianes i per aquest motiu fem divulgació de les dades i imatges en temps real en aquest web i en altres mitjans. Així mateix col·laborem amb institucions públiques i privades aportant les nostres dades per dur a terme estudis que impliquin un benefici a la zona.

Si vols col·laborar amb Meteoprades, escriu-nos a info meteoprades.net i seràs benvingut-da

AVÍS LEGAL Tot el material d’aquest web (dades, estudis, gràfiques, imatges i videos) està protegit per la Llei de Propietat Intel·lectual. Podeu distribuir i comunicar aquest material sense alterar-lo, sempre que n’esmenteu la font (Meteoprades). NO el podeu utilitzar en cap cas per fer estudis o obres derivades ni tampoc utilitzar-lo amb finalitats econòmiques. En cas de dubte poseu-vos en contacte amb Meteoprades.
Meteoprades NO utilitza cookies ni llegeix cookies de tercers.